16 Şubat 2016 Salı

Harry Potter Haberleri


Harry Potter Haberleri!!
Bu sene “Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar”ın filminin yanı sıra yine J.K Rowling’in yanında Jack Thorne ve John Tiffany’nin yazdığı “Harry Potter ve Cursed Child” adındaki oyun da Londra’da sahne alacak.
Tamam, peki, Londra’da olacak, izleyemeyeceğim şey beni ilgilendirmez diyorsanız eğer MERAK ETMEYİN KİTABININ DA ÇIKACAĞINI SİZE MUTLULUKLA BİLDİRMEK İSTERİM.

Kitap (veya oyun hangisini demeyi tercih ederseniz) 8 öyküden oluşuyor ve Ölüm Yadigarları’nın bitiminden itibaren olanları anlatıyor. Fantastik Canavarlar’da bizim altın üçlümüzü göremeyeceğiz ANCAK çıkacak bu kitapta bol bol bu özlemimizi gidereceğiz gibi gözüküyor.
Kitap da oyun da bu yaz çıkacak. Kitabın çevirisi ne zaman yapılır bilemem ama yazın İngilizcesi ebook formatında da çıkacakmış. O yüzden YEEEEYYY ^-^
Oyuna geri dönecek olursak Jamie Parker’ı Harry, Noma Dumezweni’yi Hermione, Paul Thornley’i  ise Ron olarak göreceğiz.
Bu sene heyecanlı geçecek AMA 2017 de bu yılın altında kalır gibi değil.  Gelecek sene Felsefe Taşı’nın basılmasının 20. senesi olacağı için bizi birkaç yeni basım bekliyor. Hogwarts kütüphanesinin üç kitabının yeni basımı dışında Felsefe Taşı’nın dört farklı yeni basımı raflarda yerini alacak. Evet tahmin ettiğiniz gibi her bina için farklı basım. AYAYAYAY RAVENCLAW BASIMINI ELİME ALMAK İÇİN YANIYORUM.
Bu yayını pottermore’dan başka bir yenilikle bitireceğim. Geçenlerde dünyadaki en iyi büyücülük okullarının paylaşımı yapıldı.







Hogwarts (İskoçya)
Durmstrang (Bulgaristan)
Beauxbatons (Fransa)
Ilvermorny (New York, ABD)
Castelobruxo (Brazilya)
Uagadou (Afrika)
Mahoutokoro (Japonya)


Bugünlük yeterince Harry Potter konuştuk, gelecek yayınlarda görüşmek üzere!! Büyülü günler <3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder